3 Mart 2012 Cumartesi

GAMYUN ' un Gam Alıcı Noktası

      Gamyun diye bir oyun sitesinden bahsedeceğim bugün . Başka bir sitede oyun oynamış biri olarak neden bloguma konu ettiğimi anlatmak istiyorum . Bir sitede oyun oynamanın en güzel yanı , elbette güzel vakit geçirmek , günün yorgunluğunu , stresini almaktır diyebiliriz,  ama bu beraberinde bir çok sorunu da evinize almak gibi bir şey . Siz mis gibi oturma odanızda bacaklarınızı uzatmış oyun oynar , bir yandan da çayınızı yudumlarken , durduk yerde taciz edilme tehlikesiyle karşı karşıyasınızdır demektir , özellikle de kadın oyuncu iseniz . İşte bu noktada Gamyun çok özel güvenlik duvarı oluşturmuş . Sürekli on-line olan operatörler ve sistemin özel kurgulanmış şikayet butonu , anında sizi koruyor . Onlarca oyundan istediğinizi huzurla oynuyorsunuz , gamsız hayat :)))
      Benim en çok etkilendiğim bölüm ise , sitenin özel bir Blog Duvarı olması . Değil değil , öyle kısa shout out lar değil bunlar , değme edebiyat forumlarına taş çıkarır yazılar düşüyor karşınıza . Bir blog okuma ve yorumlama geleneği var adeta oyuna başlamadan önce oyuncuların . Klasik blog dünyasından bir farkı da şu , yazanlar ve de okuyanlar ve ayrıca yorum ekleyenler , bir şekilde salonlarda karşılaştıklarından , adeta küçük bir sosyal paylaşım sitesi şekline dönüştürüyor orayı , tanışıklık gibi  bir nevi . Özellikle blogcuların arada bir uğraması gereken bir oyun sitesi işte , gam alıcı noktası dediğim :)

4 yorum:

  1. Bunu bir şaka olarak algılıyorum , ne dilekçesi , ne makamı ? Beğendiğinizi söylemiştiniz , neyi ? :)) Taciz olmadığını düşünüyorum ve iddia ediyorum , şikayet ve ispiyon butonuna bastıgınız anda ( eğer haklıysanız ) sorunlu kişi anında atılıyor sistemden ...
    Not ; Hayır :)

    YanıtlaSil
  2. Mesela ben sevgili Ataya gamyunda paylaştığın portakal reçelini bugün yaptım. http://kelebekgunlugum.blogspot.com/2012/03/portakal-receli.html

    yerken hep seni hatırlayacağım. Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Reçel nasıl oldu Kelebekciim :)) nasıl sevindim denemene anlatamam . Başına iş açmış gibi olmayayım ama sana ayva reçeli tarifini özel yazarım , biraz şeyi zor ayva reçelinin , jelleşmemesi lazım , bu da en az iki kez pişirmek demek .

    YanıtlaSil
  4. Gamyunun da eski tadı kalmadı Tayacım artık:(

    YanıtlaSil